AhaSave Hakkında

AhaSave kapsamlı bir video indirme serisidir, Google Play Store’dan veya APK olarak indirilebilir.
Şirketimiz British Virgin adalarında kuruludur. Şirketimizin şu an 4 tane video indiricisi mevcuttur ve her biri mesleki ve kişisel kullanıma uygun video indirmeleri sağlamaktadır.
Ürünlerimiz hakkında daha fazlasını burada öğrenebilirsiniz:
Tüm videolar indiricisi
Twitter indiricisi
AhaSave Video downloader serisi, gizliliğinize ve güvenliğinize çok önem verir, ve PDPA, GDPR, CCPA kanunları ile Google Play Store kurallarının getirdiği yönetmeliklere harfiyen uyar. Belgeleriniz uygulamamız içinde saklı bulunmaz ve onlara erişimimiz yoktur. Dosyalarınız üçüncü bir şahsın eline geçmez. Bu konuda hakkında daha fazlasını Gizlilik Poliçemizde okuyabilirsiniz.
Android cihazınızda sadece bir kaç tıkta sevdiğiniz videoları indirebilirsiniz. Kullanımı kolay ve küçük olan indiriciler serimiz, linkler aracılığıyla ve dahili tarayıcı yoluyla video indirmeyi destekler, bu şekilde online videoları kaydedebilirsiniz. Video galerinizde organize edebilir, offline olarak oynatabilirsiniz.
Ücretsiz Kullanım
AhaSave Video Downloader serisi Google Play’de mevcuttur ve kullanımı ücretsizdir!
Kolay ve az yer kaplar
AhaSave Video Downloader serisi küçük ve hafiftir, Android cihazınız için mükemmeldir.
Hızlı İndirme
Diğer indirme programlarına nazaren 3 kat daha çabuk ve yüksek video indirebilir.
Başlıca Platformlar ve değişik formatlar için optimize edilmiş
Facebook, Instagram, Twitter ve daha fazlasından, MP3, MP4, M4A, M4V, AVI, MOV, WMV gibi her formattaki videoyu kolayca indirebilirsiniz.
İndirin ve sonrası için kaydedin
Birden fazla videoyu bir kerede indirin ve video galerinizde offline olarak izleyin, böylece mobil verinizi boşa harcamayın.
İndirmelerinizi yönetin
İndirilmiş videolarınızı düzenleyerek ve adlarını değiştirerek kolayca organize edin. Ayrıca önemli dosyalarınızı Özel Dosyada saklayıp, şifreyle kapatabilirsiniz.
AhaSave’i doğrudan sitemizden, Google Play Store’dan veya üçüncü taraf APK sitelerinden indirebilirsiniz. AhaSave uygulaması, geliştiricilerimizin yönetimi altında çok sıkı kalite testi ve protokollerinden geçer ve her bir APK versiyonu yayınlanmaya geçmeden önce birçok Virus ve Malware programlarından geçer.
Bu şekilde uygulamalarımızın kullanıcılarımızın üretkenlik, kişisel kullanım ve eğlencesi için, mobil cihazlarınıza herhangi bir dijital tehdit oluşturmadan uygun oldukları onaylanır. AhaSave fonksiyonları ve kullanımı için daha fazlasını buradan öğrenebilirsiniz.